Disclaimer Overal Kraanwatergraag

Overalkraanwatergraag.nl maakt geen gebruik van cookies, is voor iedereen toegankelijk en kan anoniem worden bezocht. Jouw persoonsgegevens worden conform de wet alleen gebruikt voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt: de ontvanger van een petitie krijgt inzage in de lijst ondertekenaars om de petitie te controleren of om een beeld te krijgen van de achterban. De ontvanger mag ook persoonlijk contact met jou opnemen, maar in de praktijk communiceert de ontvanger alleen met de petitionaris als woordvoerder van alle ondertekenaars.

Als je anoniem ondertekent dan worden jouw naam en woonplaats niet zichtbaar op de website. Wel zichtbaar worden het tijdstip van ondertekenen en de eventuele toelichting die je hebt gegeven. Als je hebt aangegeven een petitie publiekelijk te ondersteunen worden jouw naam, woonplaats en eventuele toelichting opgeslagen in de database en zichtbaar op de website. Bedenk dat deze gegevens daarmee ook zichtbaar kunnen worden in de zoekresultaten van zoekmachines. Jouw e-mailadres wordt in geen geval zichtbaar op de website.

Als je de petitie ondertekent, dan ontvang je op jouw e-mailadres binnen enkele minuten een e-mail van ons om te bevestigen. Andere mails die je van ons op dit e-mailadres zal ontvangen hebben alleen betrekking op de petitie, zoals een aankondiging dat de petitie gaat sluiten, wordt overhandigd en wat het resultaat is.

Partners van Overal kraanwater graag